Bel mij terug schadevergoeding-
calculator

Trias Legal
Rotterdam Airportplein 22
3045 AP Rotterdam

t: 010 – 799 70 40
e: info@triaslegal.nl
w: www.triaslegal.nl
Kvk – nummer: 58681027

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar.
De openingstijden van ons kantoor is als volgt:

Maandag: 08:00 – 21:00
Dinsdag: 08:00 – 21:00
Woensdag: 08:00 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: 09:00 – 18:00

Press enter to begin your search
 
Onze

Letselschade

Uw schadeclaim

Letselschade opgelopen?

Onverwachts kunt u het slachtoffer zijn geworden van een ongeval waardoor u letselschade heeft opgelopen. Dit heeft vaak nadelige gevolgen voor u en uw gezin. U bent niet meer in staat om te werken en dient meestal ook (hoge) kosten te maken voor uw herstel. Naast financiële schade lijdt men vaak ook emotionele schade. Volgens de wet is de aansprakelijke partij (vaak is dat de verzekeraar van de tegenpartij) verplicht uw schade te vergoeden. In de praktijk is het echter niet eenvoudig om uw schadevergoeding te ontvangen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of een ander gewenst locatie. In het gesprek kunnen onze specialisten de impact van het ongeval en de schadeposten in kaart brengen. U krijgt hierbij onbeperkt juridisch advies en informatie over uw recht op materiële en immateriële schade. Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschakelen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval. U hoeft geen kosten te maken, en verhalen gratis uw schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Team

Wij werken met een team die naast Nederlands ook één of meerdere (niet)-westerse talen beheersen zoals Turks, Arabisch, Bulgaars, Farsi, Engels, Frans, Marokkaans, Russisch en Pools. Een deskundige letselschadejurist begeleidt u persoonlijk tijdens u dossier in uw eigen taal. Zo heeft u een vaste aanspreekpunt, waardoor u zich helemaal kunt richten op uw herstel.

Second Opinion

Tevens bieden wij een SECOND OPINION aan voor een al reeds gestart procedure bij een letselschadezaak. Aan de hand van de bestaande informatie kunnen wij voor u nakijken of de door de verzekering uitgekeerde bedrag uw schade volledig heeft gedekt.

Recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende dingen.

Daarom zijn wij er voor u!

SOORTEN LETSELSCHADE

Wat valt er onder letselschade?

Onze letselschadejuristen behandelen alle vormen en soorten van letselschade. U kunt bij letsel onder meer denken aan het volgende:

  • Bedrijfsongevallen
  • Geweldsmisdrijven
  • Medische fouten
  • Verkeersongevallen
  • Een opgelopen letselschade bestaat uit twee delen. Bij letselschade kunt denken aan zowel materiële schade (kapotte auto) als immateriële schade (smartengeld). Dit kan bijvoorbeeld uit de volgende delen bestaan:
  • Directe schade (bijv. kapotte kleding);
  • Ziektekosten voor medische behandelingen;
  • Extra uitgaven, (bijv. reiskosten en huishoudelijke hulp);
  • Smartengeld (voor geleden pijn en/of gemiste levensvreugde)’
  • Verlies van arbeidsvermogen (loon of winst uit onderneming) indien u (tijdelijk) niet of minder heeft kunnen werken.

Onze Werkwijze

Wij streven naar een optimale afhandeling van uw letselschadezaak met een korte behandelingstermijn. Door duidelijke afspraken en onze directe aanpak houden wij het hele proces voor u zo helder mogelijk aan de hand van de volgende drie stappen:

1.

Vaststellen van de aansprakelijkheid

2.

Vaststellen van de letselschade

3.

Vergoeding van uw schade

Alle kosten die u heeft moeten maken wegens het oplopen van uw letsel kunnen wij voor u vorderen. De tegenpartij (verzekeraar) probeert vaak voor een lager bedrag uw schadedossier af te sluiten. Echter, met professionele begeleiding van TRIAS LEGAL krijgt u waar u recht op heeft!

KOSTEN?

Voor wie zijn de kosten?

Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschalen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval. U hoeft GEEN kosten te maken en wij verhalen gratis uw schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.